Advies


U wilt graag de buitenruimte eens aanpakken, maar nog geen idee wat u precies wil? Misschien heeft u al wel ideeën, maar wil u deze graag eens laten beoordelen door een vakkundig persoon? Wij kunnen u adviseren op een ruim gebied omtrent uw tuin, of het nou gaat om onderhoud, tuinideeën of het aanleggen van een nieuwe buitenruimte.

Bij het advies denken wij aan de gehele buitenruimte. Wilt u bijvoorbeeld de ruimte anders benutten met een terras, de inkijk aanpassen of uw beregening efficiënter maken? Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen we al uw vragen of wensen door en kijken we naar de tuinomgeving om advies op maat te geven. Heeft u al concrete ideeën en wilt u graag de volgende stap nemen om uw tuin aan te passen? Mooi! We delen ideeën en suggesties, bespreken materialen en nemen het budget door.

Ontwerp

Wat schetst nou een beter beeld bij ideëen dan een visualisatie? Daarom kunnen wij een ontwerp maken van uw droomtuin. Bij dit ontwerp houden we rekening met uw wensen en zullen we het ontwerp samen doornemen om er voor te zorgen dat alles naar wens is, uw gevoel staat hierbij centraal.

Volledig afgestemd op de buitensituatie, rekeninghoudend met het gebruik van de tuin, het aanzicht en de seizoenen maken wij een schets gebaseerd op de afmetingen van uw buitenruimte. We houden hierbij niet alleen rekening met beplanting of bestrating, maar bijvoorbeeld ook waterelementen, tuinverlichting, beregeningsinstallaties en overkappingen.

We nemen samen de details over de aanleg en realisatie van uw nieuwe tuin door. Voorbereiding en planning is een belangrijk aspect van vakwerk, daarom houden wij u hier voortdurend van op de hoogte.

Beste periode voor tuinaanleg

Het aanleggen van de tuin kan eigenlijk in elke periode van het jaar wel, maar de zomermaanden zijn wat minder geschikt voor het aanleggen van beplanting. Andere aspecten van de aanleg kunnen meestal het hele jaar rond worden gedaan. Wij kunnen adviseren wat het beste is voor uw situatie.


Kennismaken?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek
Mail naar info@luttikhold-hoveniers.nl
Of bel ons op +31 (0)6 12087099

Profielfoto

Ronnie Luttikhold